2024 Kış Kampı

Başlangıç: 22 Ocak 2024

Bitiş: 2 Şubat 2024

AAL TEBİGEP yepyeni bir eğitim kampı ile yine karşınızda! 10 günlük kampı dolu dolu yaşamanız için 22 eğitmeni bir araya getirdik. Bunu başarmak için işleyişimizde büyük değişiklikler yapmamız gerekti. Yeni kamp formatını merak ediyorsan bütün detayları okumalısın. Sayfanın sonunda başvuru linkini bulabilirsin.

İşleyiş

📢 2024 Kış Kampı 22 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır.

Ders Paketleri

Ders Paketleri özelleşmiş konular üzerinden değil, 4 ana başlıktan oluşacak ve ana kategorilerin hepsi içinde mini eğitimler içerecek. Her mini eğitim farklı bir eğitmen tarafından verilecek. 4 ana kategorimiz ise;

  • Bilim
  • Teknik
  • Sanat
  • İnsani ve Uygulamalı Bilimler

olacak.

Ders Süreleri

Bir kamp günü saat 10.00’da başlayıp 14.50’de bitecek. Ders süresi 35 dakika, teneffüs süresi 10 dakikadır. Öğrenciler ve eğitmenlerin birbirleriyle daha kolay sosyalleşebilmeleri 40 dakikalık öğle arası olacak.

Bir günde iki paket de bütün oturumlarda aktif olacak. Eğitimler farklı sınıflarda yapılacağı için aynı anda iki eğitimin verilmesi programda bir çakışma yaratmayacaktır.

Oturum Saat Aralığı
1.Oturum 10.00 - 10.35
2.Oturum 10.45 - 11.20
3.Oturum 11.30 - 12.05
Öğle Arası 12.05 - 12.45
4.Oturum 12.45 - 13.20
5.Oturum 13.30 - 14.05
6.Oturum 14.15 - 14.50

Kamp Programı

Kamp programı; haftada 5 gün (hafta içi her gün) olacaktır. Günde 2 farklı paket dersi bulunacak şekilde farklı ders paketi kombinasyonları yapılmıştır.

Öğrenciler diğer eğitim kamplarındaki gibi tek bir paket seçimi ile sınırlı kalmayacaklar. Hatta bu kampta bir paketin mensubu olmayacaklar, bunun yerine kamp öncesinde günleri ve içerikleri belirlemiş eğitimleri tercih edecekler.

Öğrenci Paket Seçimleri

Öğrenciler aynı gün içinde verilen iki eğitime de katılmak isterlerse, bunlar arasında bir tercih sıralaması yapmalılar. Başvuru değerlendirmesi sonrasında hangi eğitime katılacakları belirlenecek. Bir öğrenci bir günde sadece bir eğitime katılabilecek.

Öğrenciler eğitimin tamamına katılmak zorundadırlar. Kısmi katılım söz konusu değildir.

Katılım Belgeleri

Öğrenciler birden çok eğitime katılabileceği için artık katılım belgelerinin elektronik olmasına karar verildi.

Öğrenci katıldığı her bir eğitim için katılım belgesi alabilecektir.

Örneğin;

Sanat paketinin 5 adet mini eğitimi bulunmaktadır:

  • Sanat ve Tasarıma Giriş
  • Tiyatro
  • Mimari Tasarıma Giriş
  • Müzik
  • Dijital Tasarım: Adobe Illustrator’dan Portfolyo Çalışması

Öğrenciler, bu eğitimlerden hangilerine katılırsa ayrı ayrı onlardan katılım belgesi alabileceklerdir. Katılım belgesi almak için beş eğitimin beşine de katılmak zorunda değillerdir.

Kara Liste

Kara Liste uygulaması bu kamp için de geçerli olacak.

Başvuru formunda öğrencilere katılmak istediği mini eğitim özelinde işaretlemeler yapacaklar. Yukarıda da belirtildiği üzere öğrenci aynı gün olan eğitimlerin ikisine katılamaz. Öğrencinin formda yaptığı işaretlemeler sonucunda bir yoklama listesi oluşturulacak. Kamp boyunca bu listeye göre yoklama alınacak ve devamsızlık bu liste üzerinden takip edilecek. Öğrenci, kabul aldığı derslerin %80’ine katılmazsa kara listeye alınacaktır.

Kara listede ismi bulunan bir kimse en az iki yıl boyunca AAL TEBİGEP’in herhangi bir etkinliğine katılamaz.

Eğitimler ve Eğitmenler

Bilim

Yaşamın Temel Yapı Taşı DNA

Detaylı bilgi için tıklayın

Eğitimin amacı biyoloji ile ilgilenen öğrencilerin Hücre, yaşam, DNA kavramlarını daha iyi kavramasını sağlamaktır. DNA yapısı, bununla alakalı geçmişte yapılmış deneyler incelenecek ve yorumlanacaktır. DNA ile ilgili bilinen gerçeklerin moleküler düzeyde sebepleri sorgulanacaktır.

Yağmur Özendi - AAL 135. dönem mezunu

Başkent Üniversitesi, Moleküler Biyoloji ve Genetik


Fizik Mühendisliği Tanıtımı, Fizikle Gelecek Planlarınız ve Basit Sarkaç Deneyi ile Deneysel Fizik

Detaylı bilgi için tıklayın

Eğitim öncelikle fizik mühendisliği bölüm tanıtımı ve fizik/ fizik mühendisliği okuyarak neler yapılabileceği üzerine bilgilendirme ile başlayıp, katılımcıların fizik üzerine ilgilerini nasıl kullanmak istedikleriyle ilgili sohbet ederek devam edecektir. Daha sonra basit sarkaç deneyinin yapılması ile uygulamalı olarak bu deney hakkında bilgi verilip laboratuvar ortamında deneylerin nasıl yapıldığı, nelere dikkat edildiği anlatılacaktır. Eğitimin amacı fizik alanında ilgisi olan öğrenciler için bu ilgilerine yönelik neler yapabilecekleri hakkında bilgilendirmek ve bu konuda onlara destek olarak motivasyon sağlamak, ayrıca deney gösterimi ile deneysel olarak fiziğe karşı heveslerini güçlendirmektir.

Selinay Aydemir - 136. Dönem mezunu

Hacettepe Üniversitesi Fizik Mühendisliği 2. Sınıf öğrencisi.

AAL TEBİGEP’te ilk kampı.


Evrim ve Mekanizmaları

Detaylı bilgi için tıklayın

Bu eğitimin amacı lisede eksik kalan ve modern biyolojinin yapı taşlarından olan evrim konusunda biraz da olsa merak ve farkındalık yaratabilmek. Ayrıca modern tıpta evrimin mekanizmalarının nasıl kullanıldığını anlatmak. Dersin içeriği evrimin çok temel ve bilinmesi gereken mekanizmalarından tıptaki kullanım alanlarına kadar incelenmesinden oluşacaktır.

Kaan Kavutlu - AAL 134. dönem mezunu

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi


Beyin ve Sinirbilim

Detaylı bilgi için tıklayın

Toplumda ve Nöroloji alanında ilerlemek isteyen arkadaşlarımızda bu anabilim dalıyla ilgili çok fazla yanlış anlaşılmalara ve bilgi eksikliğiyle karşılaşıyoruz. Nöroloji’yi , beyin ve sinir sistemimizi, bu hayati organlarımızın zihinsel faaliyetlerimize olan etkisini daha iyi tanıtmak ve bu bölümün ne kadar ilgi çekici olduğunu kavramak hedefimiz. Beynimizin ve sinir sistemimizin ne denli komplike ve büyük bir dünya olduğunu dersimize katılan arkadaşlarımızla daha iyi anlayacağız.

Burak Ambarkütükoğlu - AAL 134. dönem mezunu

Başkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisi


Matematiksel İspat Nasıl Yapılır

Detaylı bilgi için tıklayın

Lise öğrencilerinin matematikle etkileşimi genelde sadece test sorusu çözmekle sınırlı kalıyor. Bu nedenle matematik yapmanın zevkini alamadan, ya da soyut düşünme becerilerini geliştirme fırsatı elde edemeden matematikten uzaklaşıyorlar. Lise müfredatında matematiğin ayrılamaz bir parçası olan matematiksel ispat yöntemleri ne yazık ki yer almıyor. Derslerin teoremler ve ispatlar üzerinden ilerlemesi gerekirken öğrenciler soru kalıplarını ezberliyor. Bu eğitimde matematiksel düşüncenin aslında nasıl işlediğini göreceğiz ve bu yolda bazı ilginç matematiksel gerçekleri keşfedeceğiz.

Arda Saygan AAL’den 2021’de başarıyla mezun oldu. Şu anda Boğaziçi Üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyor ve matematikle çift ana dal yapıyor. Liseden beri matematiğe derin bir ilgisi var. Birçok matematik programına katıldı ve matematikle ilgili yazılar yazdı. CMPE220 Ayrık Matematik dersinde öğrenci asistan olarak sınav soruları hazırladı ve ders anlattı. Kısacası matematik öğrenmek ve öğrendiklerini aktarmak onun en büyük tutkusu.


Teknik

Tıp Fakültesi ve Hekimlik

Detaylı bilgi için tıklayın

Her mesleğin ve bölümün kendine has zorlukları olsa da sağlık sektörü ve tıp belli başlı özellikleri ve hizmet sunucusuna yükledikleri misyonla bu konuda çok daha farklı bir noktada durmakta. İş garantisi, belli bir toplumsal statü gibi parametrelere bakarak tercih yapan bir çok genci üzen bir bölüm maalesef tıp, özellikle de kişisel tercih ve kendini tanıma gibi konular üzerine değil de daha çok sınavlara odaklananlar için. Bu durum da meslek tercihi yapacak liseliler için riskli bir durum doğuruyor. Kamptaki eğitimimde tıp okuma sürecinden, okul bittikten sonraki mesleki süreçten bahsedeceğiz ve tıp hakkında soru işaretleri olan ya da bu konuda merakı olan arkadaşlar için fikir veren bir program yapacağız.

Arzu Ece Dinçsoy - AAL 136. Dönem mezunu

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Dönem 2 Öğrencisi


Temel Kodlama ve Algoritma: Bilgisayar Bilimi Başlangıç Eğitimi

Detaylı bilgi için tıklayın

Temel kodlama ve algoritma eğitimi, bilgisayar bilimleri ve yazılım geliştirme temellerini öğretmek amacıyla tasarlanmış bir programdır. Bu eğitim, katılımcılara programlama dillerini anlama, temel algoritmaları oluşturma ve problem çözme becerilerini geliştirme fırsatı sunar.

Eğitimin Amacı:

Temel Bilgisayar Bilimi Kavramlarını Öğretmek: Katılımcılara bilgisayar bilimleri, yazılım geliştirme ve programlamanın temel kavramlarını, terminolojisini ve prensiplerini öğretmek.

Programlama Becerilerini Geliştirmek: Katılımcıları bir programlama dilini (Python, JavaScript, C++, vb.) temel seviyede öğreterek, temel syntax yapılarını, veri tiplerini, döngüleri ve koşullu ifadeleri anlamalarını sağlamak.

Algoritmaları Öğretmek: Temel algoritmaların (sıralama, arama, özyinelemeli algoritmalar gibi) nasıl çalıştığını, nasıl tasarlandığını ve uygulandığını öğretmek.

Problem Çözme Yeteneklerini Geliştirmek: Katılımcılara gerçek dünya problemlerini algoritmik bir yaklaşımla çözme yeteneği kazandırmak.

Alptekin Türedi - AAL 134 dönem mezunu

Başkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği


C Programlama Diline Giriş

Detaylı bilgi için tıklayın

Bu eğitimde C programlama dilinin genel özelliklerinden bahsedilecektir.

Aybige Ardıç - AAL 137. dönem mezunu

Çankaya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 1. Sınıf Öğrencisi


Yapay Zeka Dünyasına Bakış

Detaylı bilgi için tıklayın

Bu eğitimde günümüzün en hızlı gelişen teknik alanlarından biri olan yapay zekaya yönelik çeşitli yaklaşımları keşfedeceğiz. Bu yaklaşımlarla ilgili temel uygulamalar yaparak her birine somut bir giriş yapmış olacağız. Derslerimiz tek taraflı bir aktarım ile değil, interaktif bir etkileşim ile işlenecek. Her şey yolunda giderse 😅 günün sonunda yapay zeka ve makine öğrenmesine yönelik en az 3 farklı uygulama yapmış olacağız. Yapacağımız uygulamalarda ikili takımlar oluşturarak ilerleyeceğiz. Kodlarımızı yazarken ve araştırma yaparken de üretken yapay zekadan faydalanabiliriz 🧙‍♂️

Taş Mektep’in 135. dönem mezunlarından biri olan Ulaş, lise hayatı boyunca çeşitli teknik ve yaratıcı faaliyetlerde görev aldı fakat yapmak istediği birçok şeyi yapamadı. Mezun olduktan sonra, benzer ilgi ve meraka sahip AAL’lilerin projelerini destekleyebilmek ve Taş Mektep’te gelişim kültürünü beslemek adına AAL TEBİGEP’i kurdu. Şu anda Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde 3. sınıf öğrencisi olan Ulaş aynı zamanda Psikoloji bölümünden yan dal yapıyor ve yarı zamanlı çalıştığı şirkette üretken yapay zeka teknolojileri ile ar-ge projeleri geliştiriyor. 2023 Güz döneminde kurulan ve faaliyetlerine başlayan Bilkent Yapay Zeka Topluluğu’nun kurucu üyelerinden.


Nesne Yönelimli Programlama ve Tasarım Örüntüleri

Detaylı bilgi için tıklayın

Bu kursta öğrencilere nesne yönelimli programlamaya yönelik bir bakış açısı ve farkındalık kazandırılması amaçlanmaktadır. Nesne yönelimli programlama günümüzün karmaşıklaşan yazılımların yönetilmesinde en etkin rol oynayan paradigmalardan biridir. Bu dersin kapsamında öğrencilere yazılım mühendislerinin karmaşık yazılımları nasıl yönettiği, bunları yaparken yararlandıkları tasarım örüntüleri ve SOLID gibi prensipler giriş seviyesinde anlatılacaktır. Eğitimin amacı öğrencilerde yazılım sektörüne karşı bir bakış açısı kazandırmak ve karmaşıklaşan yazılımları yönetme konusunda bilgi vermektir.

Enes Sancak - AAL 134. dönem mezunu

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği – 4. Sınıf

Roketsan A.Ş. Aday Mühendis

AAL TEBİGEP’te ilk kampı


Sanat

Sanat ve Tasarıma Giriş

Detaylı bilgi için tıklayın

Eğitim genel anlamıyla sanat ve tasarıma giriş olarak adlandırılabilir. Eğitimin genel amacı öğrencilere sanat üzerine eleştirel bir bakış açısı kazandırıp, farklı dönemlerden farklı türlerden sanat eserlerine aşinalığı artırıp kendi bağlamlarında inceleyebilmeleri için yol açmaktır. Sanat nedir, sanatçı kimdir, yapay zeka sanatçı olabilir mi, bir sanat eseri hangi bağlamlarda analiz edilir? gibi soruların cevabının net olarak bulunmaya çalışılmadığı ancak herkesin aktif olarak fikirlerini belirttiği sohbet ve tartışma üzerine ilerleyen bir eğitim olması planlanıyor. Kullanılacak görsel kaynakların gösterimi için projeksiyonu olan herhangi bir sınıf eğitim için yeterli olacaktır.

Rıdvan Mert Çeviker - AAL 135. dönem mezunu

Bilkent Üniversitesi, Mimarlık


Tiyatro

Detaylı bilgi için tıklayın

Tiyatroya hem teorik hem de pratik yönden bir anlam kazandırmaya yönelik çalışmalar içeren bir eğitim olacak.

Teorik Kısım: Bu kısımda Rönesans-Yunan-Roma-Rus- Türk vs tiyatroları hakkında ve genel olarak olarak tiyatronun tarihsel gelişimi hakkında bilgilendirilmeler yapılacak mini özetler şeklinde.

Pratik Kısım: Bu kısım eğitimin daha büyük bir çoğunluğunu kaplayacak olan kısımdır. Tiyatroya ait mini temrinler ve egzersizler yapılacaktır( doğaçlamalar: örneğin yaşlı bir teyzeyi canlandırmak, doğaçlama üzerine temellendirilmiş mini skeçler oluşturup canlandırmak / Güven testleri: örneğin gözlerini kapatıp partnerinin yönlendirmesine güvenerek ilerlemek/ Mini oyunlar/ Topluluk önünde konuşma üzerine denemeler)

Merhabalar! Ben AAL ‘133 mezunlarından Neslihan. Şu an ise ODTÜ- Kimya Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Tiyatro hayatıma Taş Mekteb’e başlamamla girdi. Hazırlıktan bu yana çeşitli oyunlarda rol aldım ve tabii ki Sanat Gecesi Tiyatro grubunun aktif bir parçası oldum. Tiyatronun yanı sıra tuval üzerine çalışmak, bağlama çalmak, roman yazmak hobilerim arasında oldu hep. ODTÜ’ de uzun bir süre Yaratıcı Yazarlık Topluluğunda yazma denemelerine devam ettim ve ODTÜ Güzel Sanatlar Topluluğunda Tiyatroya dair dersler aldım. Şimdi ise çoğunlukla mühendislik alanında kendimi geliştirmeye devam ediyor ve tabii ki yeni hobiler arayışımdan vazgeçmiyorum :).


Mimari Tasarıma Giriş

Detaylı bilgi için tıklayın

Bu eğitimle mimarlık fakültesi bölümlerinde eğitim görmeyi düşünen öğrencilerin tasarım sürecini ve mimarlık mesleğinin ilgili olduğu alanları daha yakından tanıması amaçlanmaktadır.

Merhaba, ben İdil Erduran. Ankara Atatürk Lisesi 134. dönem mezunuyum ve şu anda İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde 3. sınıf öğrencisiyim.


Müzik Türlerinde Doğaçlama

Detaylı bilgi için tıklayın

Farklı müzik türlerinde doğaçlamak için neler gerekir, Doğaçlama kültürü. Sonra workshop.

Onat Ilgaz Keser, AAL “mezunu” değilim :D . TED Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü 3.sınıf öğrencisiyim. Müzik yapmak iyidir.


Dijital Tasarım: Adobe Illustrator’dan Portfolyo Çalışması

Detaylı bilgi için tıklayın

Bu eğitim aslında bir temel tasarım ve Adobe Illustrator eğitimidir. Eğitim için herkesin bir bilgisayara ihtiyacı olacak, prizli bir sınıf güzel olabilir.

Sıla Deniz Sılaydın - AAL135. Dönem mezunu

Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı


Yeni Müziğe (Çağdaş Batı Müziği) Giriş*

*ONLINE EĞİTİM

Detaylı bilgi için tıklayın

Bu eğitimde öğrencilere çağdaş batı müziğinin, özellikle 1945 sonrası müziğin, ortaya çıkışı, bu müziğin gelişiminin arkasında yatan fikirsel sebepler, yeni müziğin 1945’ten günümüze kadarki süreçte olan gelişimi ve değişimi, ve günümüz müziği anlatılacaktır. Dersler ise yarı sohbet yarı üniversite semineri havasında geçecektir. Özellikle belirtmek isterim ki bu dersler yeni müziğin avrupa merkezcil “hyper-intellectual” havasından uzak olacaktır. Buradaki amacım ise katılımcı öğrencilere yeni müziğin dünyasını tanıtıp onlara yeni bir perspektif sağlamaktır.

Selim Can Kılıçaslan, AAL 134. Dönem mezunu. Halihazırda eğitimine Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Stuttgart’ta (Stuttgart devlet konservatuvarı) kompozisyon bölümünde, ünlü İtalyan besteci Marco Stroppa danışmanlığında devam etmektedir. 22 yaşındaki besteci yoğun bir şekilde projelere katılmasının yanısıra klasik ve çağdaş batı müziği teorisi, enstrümantal kompozisyon ve bilgisayar müziği üzerinde çalışmalar yapmaktadır.


İnsani ve Uygulamalı Bilimler

Pazarlamanın Temelleri

Detaylı bilgi için tıklayın

Bu eğitimde, pazarlamanın temel kavramlarını ve günlük hayattaki uygulamalarını öğreneceğiz. Pazarlamada bilinmesi gereken temel kavramları görüp farklı örnekleri analiz edeceğiz. Eğitim sonunda, pazarlama alanında bilgi ve becerilerinizi geliştirecek ve pazarlama faaliyetlerini daha etkin bir şekilde yürütebileceksiniz.

Hakan İlyas Korkmazyürek - AAL 134. dönem mezunu

Bilkent Üniversitesi İşletme 3. sınıf.

AAL TEBİGEP’te eski Denetim üyesi


İngilizce İletişim Becerileri / English Communication Skills

Detaylı bilgi için tıklayın

Eğitim dili Türkçe ve İngilizce olmakla birlikte tüm eğitim içi etkinlikler İngilizce gerçekleştirilecektir. Eğitimin amacı katılımcıların İngilizce iletişim becerilerini eğitim sonrasında da geliştirebilmeleri için gereken temel bilgileri sağlamaktır. Eğitim aşamaları ilk iki oturum için tanışma ve temel bilgi aktarımını, geriye kalan dört oturum içinse aktivite ve uygulamalı çalışmaları içermektedir. Dil bilgisi ve kelime bilgisi içeriği yoktur.

Bilge Su Aksu - AAL 135 dönem mezunu

Orta Doğu Teknik Üniversitesi - Yabancı Diller Eğitimi

AAL TEBİGEP’te eski Denetim üyesi


Edebi Metinlerin Analizi

Detaylı bilgi için tıklayın

Edebiyatın hayatımızdaki işlevini ve analiz etmenin neden önemli olduğunu öğreneceğiz. Analiz etmeyle ilgili öğrendiklerimizi metinler üzerinde uygulayacağız. Biri sabah biri öğleden sonra olmak üzere iki metin analiz edeceğiz. Metni sizinle paylaşacağız, daha önceden bir kez okuyup üzerine düşünmüş olmanızı bekliyoruz. Metinlerden birinin hikaye birinin şiir olmasını hedefliyoruz. Değişiklik olabilir.

Musa Samet Önlü - AAL 135. dönem mezunu

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi


Felsefe’ye Giriş

Detaylı bilgi için tıklayın

Eğitimimizin öncelikli amacı, genellikle lise Felsefe derslerinin işlendiği şekil olan Felsefe’ye ezberci bir yaklaşımdan ziyade onu yaşayarak, deneyimle anlamaya yöneliktir. Felsefe ne demektir, nasıl yapılır, metodu var mıdır gibi sorulara yanıt bulmanın yanısıra Felsefe’nin alt dallarının ve belli başlı filozoflarının felsefelerini öğrenip bakış açımızı genişleteceğimiz ve üzerine düşünecek daha fazla şey bulabileceğimiz bir ders olması amaçlanmaktadır. Felsefe’nin birçok farklı alt dalını görecek olmamız ise dersimizi alan herkesin kişisel olarak ilgisini çeken bir dal bulmasına, ilerleyen zamanlarda o konu hakkında düşünmesine ve araştırma yapmasına yol göstermektir. Kısacası bu dersimizde, Felsefe’nin, kısıtlı süremizde olabildiği kadar, derinliklerine dalmaya çalışacağız ve Felsefe’yi hayatımıza entegre etmeyi, onu hayatımız boyunca nasıl kullanabileceğimizi ve bunun ne kadar önemli olduğunu öğreneceğiz. Bütün bunları, Felsefe Tarihi ışığında yaparak, üniversitede Felsefe okuduğunuzda ya da seçmeli ders olarak almak isterseniz karşınıza kesin olarak çıkacak ‘Felsefe’ye Giriş’ ve ‘Felsefe Tarihi’ gibi derslere aşina olunması sağlanacaktır. Tüm bunların yanında ise tüm önyargıları kırarak, anlamsız gelen bir düşünce veya konuda bile farklı yönler bulabilmek, farklı açılardan bakabilmek, onlardan bile çıkarılabilecek önemli sonuçları görebilmeyi aşılamak da dersimizin bir diğer amacıdır.

Doğa Şefika Özkan – AAL 133. dönem mezunu

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Felsefe 4. Sınıf + Psikoloji Yan Dal

AAL TEBİGEP’te ikinci kampı


Sosyal Psikoloji Teorileri

Detaylı bilgi için tıklayın

Sosyal psikoloji alanının alt başlığı olan bazı teorileri felsefi altyapıları ile anlatıp, teoriler ve bizim bu teoriler içindeki yerlerimiz üzerine tartışma temelli bir eğitim olsun istiyorum. 4 tane sosyal psikoloji alt başlığı üzerine tartışmalar yapmayı planlıyorum.

Ekin Gedik, 2017 yılı Atatürk Lisesi mezunuyum. 2017 yılında ODTÜ Psikoloji bölümünü kazandım. 2019 yılında Felsefe ile çift anadal yapmaya başladım. 2022’de psikolojiden, 2023’te felsefeden mezun oldum. 2023 güz dönemi itibariyle ODTÜ Felse bölümünden yüksek lisans yapmaya başladım, devam ediyorum.

Eğitimle, programla veya farklı bir konuyla ilgili sorularınız varsa gedik.ekin@metu.edu.tr adresinden benimle iletişime geçebilirsiniz.


İngilizce Sohbet*

*ONLINE EĞİTİM

Detaylı bilgi için tıklayın

Eğitim önceki düşün(ü)yorum sohbetlerinin formatını takip edecek. 1 saatlik online dil ve iletişim üzerine İngilizce bir sohbet olacak.

Bilge Bengisu Akyol - AAL 136. dönem mezunu

New College of Florida - Bilgisayar Mühendisliği


Tarihler

22 Ocak - 2 Şubat arasında gerçekleştireceğimiz kampımıza başlamadan önce bir oryantasayon günü gerçekleştireceğiz. Oryantasyon etkinliği, kampın önemli bir parçasıdır ve bu etlinliğe katılım zorunludur. Gün, tarih ve program kabul alan öğrenciler ile paylaşılacaktır.

Eğitim detaylarını içeren linkler ile beraber kampın bütün eğitimlerini içeren takvimi inceleyip plan yapmanız tavsiye edilir.

2024 Kış Kampı Takvim

Başvuru

Eğitimler ve süreçle ilgili önemli açıklamalar başvuru formunda da devam etmektedir. Tercih ettiğiniz eğitimlere kabul ihtimalinizi artırmak için lütfen formu inceleyiniz ve özenle doldurunuz.

Kampta görüşmek üzere! Biz çok heyecanlıyız!